Bramy garażowe, rolety zewnętrzne

Bramy Garażowe, Rolety Zewnętrzne

Bramy Garażowe

Dają poczucie bezpieczeństwa i stabilności. Oferujemy wszystkie rodzaje bram garażowych, jakie są dostępne na rynku: segmentowe i rolowane. Są to sprawdzone rozwiązania, szeroko stosowane w budownictwie mieszkaniowym.

Bramy segmentowe to indywidualność i nowoczesność w zasięgu ręki. To najchętniej wybierane bramy o wysokim standardzie, gwarantujące komfort i wygodę oraz doskonałą izolację cieplną. Wykonane z myślą o wymagających Klientach, pozwalają stworzyć innowacyjne i niepowtarzalne rozwiązania architektoniczne.

Bramy rolowane wykonane zostały w taki sposób, aby funkcjonalność i precyzja współgrały z komfortem i minimalizmem. Po zamontowaniu zajmują bardzo mało miejsca, są wygodne w użyciu i utrzymaniu – to zalety doceniane przez Klientów.

Bramy Przemysłowe

Bramy przemysłowe segmentowe oznaczają przede wszystkim nowoczesność i komfort. Możliwość wyboru wśród wielu dodatkowych opcji wyposażenia gwarantuje spełnienie oczekiwań nawet najbardziej wymagających klientów. Staranne wykonanie i nowoczesna forma tych bram dyskretnie podkreślają estetykę budynków.

Bramy rolowane oprócz wyjątkowej trwałości charakteryzują się również niezawodnością. Ponadto ich zaletą jest wszechstronność – można je zamontować zarówno w nowych jak i w już istniejących budynkach, od zewnątrz oraz wewnątrz pomieszczenia.

Rolety

produkowane są z materiałów najwyższej jakości: aluminium i PVC charakteryzują się bezawaryjną i stabilna pracą są komfortowe w obsłudze dzięki ergonomicznym systemom sterowania można je dodatkowo wyposażyć w moskitierę, która dodatkowo zwiększa komfort użytkowania domu, mieszkania, biura chronią przed nadmiernym nasłonecznianiem się pomieszczeń latem i utratą ciepła zimą, stanowią ochronę intymności domowników oferowane są w szerokiej gamie wykończeń i kolorów

Sprawdź naszych producentów

Facebook image